Ingredienser
Produkterstatninger
Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?
Vidste du, at...?
Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.
Forberedelsestrin
1
Kiksene puttes i en frysepose og smuldres med en kagerulle eller i hænderne. Smelt smørret, og bland det med de smuldrede kiks. Blandingen trykkes ned i en springform med bagepapir.
2
Philadelphia, yogurt og citronsaft blandes med mixer. Gelatine/husblas opblødes i 150 ml koldt vand i 10 minutter. Sukkeret tilsættes og det hele omrøres under opvarmning, indtil gelatine/husblas og sukker er opløst. Rør hurtigt Philadelphia i.
3
Læg Philadelphia-cremen ovenpå smuldrekiksebunden i springformen, og lad kagen køle af i mindst 3 timer. Så bliver den vidunderligt cremedt og samtidig snit-og skærefast og helt perfekt. Pynt kagen med frisk frugt inden servering.
Bare spørg os om hvad som helst