Ingredienser
Produkterstatninger
Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?
Vidste du, at...?
Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.
Forberedelsestrin
1
Varm olien på panden, steg kyllingen godt på hver side et par minutter. Krydr med salt og peber. Tilsæt smør og sænk varmen til medium. Hæld det smeltede smør over kyllingen et par gange med en ske. Steg til saften fra kyllingen er klar.
2
Skær bagelen over og rist siderne. Smør et godt lag af Philadelphia på begge sider.
3
Fordel dernæst romaine salaten på den ene. Skær kyllingebrystet i tynde skiver og læg ovenpå salaten. Top med rødløg, parmesan og peber.
PRO TIP OPSKRIFTEN ER LAVET PÅ BAGELS, MEN VÆLG GERNE DIT EGET FAVORIT BRØD
Bare spørg os om hvad som helst