Cremet trøffelpasta med friske champignon
4 portioner
Tilberedelsestid:10 min 
Samlet tid:15 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?

    Udforsk alle andre produkter
    Image

    Vidste du, at...?

    Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.

    Bliv inspireret! Klik her!

    Forberedelsestrin

    1. 1

      Kog vand til pasta i en gryde med lidt salt.

    2. 2

      Steg løgene i olie i en stegepande/gryde, indtil de er bløde.

    3. 3

      Hæld 1 dl vand (eller hvidvin) over løgene. Tilsæt Philadelphia Trøffel og smag til med salt og peber.

    4. 4

      Kog pastaen efter instruktionerne på pakken, hæld vandet fra.

    5. 5

      Hæld pastaen i Philadelphia saucen og vend det sammen.

    6. 6

      Serveres i dybe tallerkener og toppes med paprika og champignon.

    7. 7

      Pynt med hakket purløg og sort peber.

    +
    Image

    Bare spørg os om hvad som helst

    Vis alle ofte stillede spørgsmålImage

    Måske vil du synes om

    Image

    Trøffelpasta med pancetta og sort peber

    clockSamlet tid:15 min