Cremet taco-veggietærte
4 portioner
Tilberedelsestid:45 min 
Samlet tid:45 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?

    Udforsk alle andre produkter
    Image

    Vidste du, at...?

    Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.

    Bliv inspireret! Klik her!

    Forberedelsestrin

    1. 1

      Varm ovnen op til 225 grader. Kom tærtedejen i en form, og forbag ca. 10 minutter.

    2. 2

      Skræl og hak løg. Skær peberfrugterne i strimler, og hak hvidløg fint. 

    3. 3

      Steg løg og hvidløg, til de er bløde og blanke. 

    4. 4

      Tilsæt tomatpuré og veggiefars, og lad stege et par minutter. 

    5. 5

      Tilsæt paprika og drænet majs, og hæld taco-krydderier og vand over. Lad det koge.

    6. 6

      Bland Philadelphia Plant Based med paprika.

    7. 7

      Tag den forbagte tærtedej frem. Læg farsblandingen i, og fordel den cremede Philadelphia-topping derover. Bages ca. 20 minutter, eller indtil tærten har fået farve. Hvis den bliver brændt i kanterne, kan du lægge lidt aluminiumsfolie på.

    8. 8

      Server med nachos,Philadelphia Plant Based og en frisk salat!

    +
    Image

    Bare spørg os om hvad som helst

    Vis alle ofte stillede spørgsmålImage

    Måske vil du synes om

    Image

    Vegansk cheesecake

    clockSamlet tid:3 hr 50 min