Ingredienser
Produkterstatninger
Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?
Vidste du, at...?
Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.
Forberedelsestrin
1
Skær løg, champignon og kyllingfileter i tern. Varm olie i en stor pande og læg kyllingen på panden. Steg indtil kyllingen er brunet og gennemstegt.
2
Tilsæt de kogte grøntsager og steg dem med et par minutter. Tilsæt nu Philadelphia og mælk. Varm forsigtigt op, uden at koge, til du får en cremet sauce.
3
Tilsæt den kogte pasta og vend rundt. Server med det samme.
PRO TIP Denne opskrift er perfekt når du vil ”tømme køleskabet”. Har du ikke kylling derhjemme, så kan du fint anvende skinke, bacon, oliven eller andet, som du godt kan lide.
Bare spørg os om hvad som helst