Cremet Risotto med Philadelphia Trøffel
4 portioner
Tilberedelsestid:10 min 
Samlet tid:30 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?

    Udforsk alle andre produkter
    Image

    Vidste du, at...?

    Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.

    Bliv inspireret! Klik her!

    Forberedelsestrin

    1. 1

      Risotto Varm olien i en gryde og steg løgene bløde i et par minutter under omrøring.

    2. 2

      Vend risene i og steg i et minut, hæld vinen over og lad det koge ind.

    3. 3

      Tilsæt 2-3 dl bouillon ad gangen og lad det koge ind i risen, fortsæt sådan i ca. 17-20 minutter.

    4. 4

      Smag på risene. Hvis de ”al dente” vendes Philadelphia Trøffel i og der smages til med salt og peber.

    5. 5

      Server i dybe tallerkener og top med bønneblandingen (se opskrift nedenfor).

    6. 6

      Bønner Hæld vandet fra de kogte bønner og skyl med koldt vand og læg dem i en skål.

    7. 7

      Bland hakket persille, finthakket hvidløg, revet citronskal og olivenolie i bønnerne. Krydr med salt og peber. Læg 1-2 skefulde bønner med urter ovenpå risotten.

    +
    Image

    Bare spørg os om hvad som helst

    Vis alle ofte stillede spørgsmålImage

    Måske vil du synes om

    Image

    Trøffelpasta med pancetta og sort peber

    clockSamlet tid:15 min