
Ingredienser
Produkterstatninger
Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?
Vidste du, at...?
Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.
Forberedelsestrin
1
Steg tomaterne i en varm ovn (grill) i ca. 15 minutter. Tag tomaterne ud, når de netop er blevet lidt bløde.
2
Læg pastaen i en stor gryde med kogende vand, og kog den som anvist på pakken.
3
Smelt Philadelphia og lidt af mælken i en lille gryde ved svag varme. Tilsæt resten af mælken lidt efter lidt under omrøring, til blandingen er jævn.
4
Hæld vandet fra pastaen og vend forsigtigt Philadelphia-saucen og basilikumbladene i. Tilsæt tomaterne og pinjekernerne.
5
Pynt med basilikumblade og smag til.
PRO TIP Steg evt. et kyllingebryst eller andet kød som tilbehør til pastaen.