Cremet pasta med cherrytomater
4 portioner
Tilberedelsestid:25 min 
Samlet tid:40 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?

    Udforsk alle andre produkter
    Image

    Vidste du, at...?

    Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.

    Bliv inspireret! Klik her!

    Forberedelsestrin

    1. 1

      Steg tomaterne i en varm ovn (grill) i ca. 15 minutter. Tag tomaterne ud, når de netop er blevet lidt bløde.

    2. 2

      Læg pastaen i en stor gryde med kogende vand, og kog den som anvist på pakken.

    3. 3

      Smelt Philadelphia og lidt af mælken i en lille gryde ved svag varme. Tilsæt resten af mælken lidt efter lidt under omrøring, til blandingen er jævn.

    4. ImagePRO TIP Steg evt. et kyllingebryst eller andet kød som tilbehør til pastaen.

    5. 4

      Hæld vandet fra pastaen og vend forsigtigt Philadelphia-saucen og basilikumbladene i. Tilsæt tomaterne og pinjekernerne.

    6. 5

      Pynt med basilikumblade og smag til.

    +
    Image

    Bare spørg os om hvad som helst

    Vis alle ofte stillede spørgsmålImage

    Måske vil du synes om

    Image

    Spaghetti carbonara

    clockSamlet tid:25 min