Cremede trøffelsnitter med asparges
20 portioner
Tilberedelsestid:30 min 
Samlet tid:30 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?

    Udforsk alle andre produkter
    Image

    Vidste du, at...?

    Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.

    Bliv inspireret! Klik her!

    Forberedelsestrin

    1. 1

      Forvarm ovnen til 200 grader.

    2. 2

      Rul butterdejen ud på en plade med bagepapir. Pensl butterdejen med pisket æg, og strø lidt reven parmesan over. Bag i ovnen ca. 8-10 minutter.

    3. 3

      Skær den nederste tørre ende af aspargesene. Kog vand i en gryde og lad aspargesene småkoge hurtigt, 2-5 minutter. Tag aspargesene op og lad dem dampe af. Del dem i mindre stykker og vend dem med lidt olivenolie, salt og peber.

    4. 4

      Skær butterdejen ud i firkanter af passende størrelse. Smør Philadelphia Trøffel på, fordel aspargesene og pynt hver snitte med høvlet parmesan.

    +
    Image

    Bare spørg os om hvad som helst

    Vis alle ofte stillede spørgsmålImage

    Måske vil du synes om

    Image

    Trøffelpasta med pancetta og sort peber

    clockSamlet tid:15 min