Ingredienser
Produkterstatninger
Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?
Vidste du, at...?
Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.
Forberedelsestrin
1
Forvarm ovnen til 200 grader.
2
Rul butterdejen ud på en plade med bagepapir. Pensl butterdejen med pisket æg, og strø lidt reven parmesan over. Bag i ovnen ca. 8-10 minutter.
3
Skær den nederste tørre ende af aspargesene. Kog vand i en gryde og lad aspargesene småkoge hurtigt, 2-5 minutter. Tag aspargesene op og lad dem dampe af. Del dem i mindre stykker og vend dem med lidt olivenolie, salt og peber.
4
Skær butterdejen ud i firkanter af passende størrelse. Smør Philadelphia Trøffel på, fordel aspargesene og pynt hver snitte med høvlet parmesan.
Bare spørg os om hvad som helst