Citron cheesecake i glas
10 portioner
Tilberedelsestid:15 min 
Samlet tid:15 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?

    Udforsk alle andre produkter
    Image

    Vidste du, at...?

    Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.

    Bliv inspireret! Klik her!

    Forberedelsestrin

    1. 1

      Blåbærtopping: Bland blåbærrende med sukker og rør godt til alt er blandet sammen. Fjerne lidt af væsken og fyld bunden af glassene med bærmassen.

    2. 2

      Citroncreme: Pisk Philadelphia til en god masse og tilsæt og pisk det luftigt. Tilsæt derefter lemoncurd, citronskal og sukker i. Fordel cremen over bærmassen.

    3. 3

      Lemoncurd: Bland citron, sukker og æg i en lille gryde. Varm det op ved middelvarme under omrøring. Det må ikke koge! Når massen begynder at tykne lidt tilsættes smør og citronskal. Forsæt med at piske indtil det begynder at tykne - konsistensen skal være som en vaniljecreme. Hæld curd'en gennem en sigte og i et rengjort, skoldet glas. Opbevar på køl.

    4. 4

      Pynt den med hakket Marabou Mælkechokolade.

    +
    Image

    Bare spørg os om hvad som helst

    Vis alle ofte stillede spørgsmålImage

    Måske vil du synes om

    Image

    Klassisk cheesecake

    clockSamlet tid:2 hr 55 min