Citron- og limecheesecake
16 portioner
Tilberedelsestid:45 min 
Samlet tid:4 hr 45 min 

Ingredienser

  Image

  Produkterstatninger

  Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?

  Udforsk alle andre produkter
  Image

  Vidste du, at...?

  Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.

  Bliv inspireret! Klik her!

  Forberedelsestrin

  1. 1

   Til en høj cheesecake bruges en springform på 24 cm i diameter. Til en lav cheesecake bruges en springform på 26 cm i diameter.Bund: Læg bagepapir i bunden, så kagen bliver nemmere at få ud af formen. Smelt smørret i en kasserolle. Knus kiksene fint i en foodprocessor eller ved at lægge dem i en plastikpose, lukke den og derefter knuse med en kagerulle. Bland smørret, kiks og kokosflagerne­ godt, og tryk massen ud i formen. Brug bagsiden af en ske for at få en jævn overflade. Lad bunden hvile i køleskabet, mens du tilbereder fyldet.

  2. 2

   Fyld: Læg gelatinebladene i koldt vand i ca. 10 minutter. Opvarm citron- og limesaften, Tryk vandet ud af gelatinebladende, og smelt det i den varme saften og lad det afkøle. Pisk Philadelphia i en skål, og rør den kondenserede mælk i. Kom derefter lime/citronsaften og skallen i, mens du rører godt. vend den piske fløde i. Hæld blandingen over bunden, og lad det afkøle i mindst 4 timer.

  3. 3

   Pynt: Når fyldet er stivnet, tages kagen ud af formen og anbringes på et serveringsfad. Pynt med citron- og limeskiver samt spiselige blomster.

  +
  Image

  Bare spørg os om hvad som helst

  Vis alle ofte stillede spørgsmålImage

  Måske vil du synes om

  Image

  Klassisk cheesecake

  clockSamlet tid:2 hr 55 min