
Ingredienser
Produkterstatninger
Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?
Vidste du, at...?
Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.
Forberedelsestrin
1
Blend kiksene i en køkkenmaskine. Smelt smøret, og bland det med kiksesmuldret.
2
Læg bagepapir i en rund form med en diameter på 16 cm. Hæld kiksesmuldret i, og jævn det ud med en ske. Stil det i køleskabet i ca. 15 minutter.
3
Læg gelatinebladene i blød i koldt vand i et par minutter. Bring forsigtigt 1 dl af fløden i kog i en kasserolle. Tag gelatinebladene op, kram vandet af dem, og læg dem ned i fløden. Rør rundt, indtil de er smeltet.
4
Skær et snit i vaniljestangen, og skrab frøene ud. Rør vaniljen sammen med Philadelphia Original og flormelis til en jævn creme.
5
Pisk den resterende fløde, og rør den sammen med Philadelphia-cremen og gelatinefløden. Hæld kiksesmuldret på.
6
Stil den til afkøling i køleskabet i mindst 4 timer.
7
Top derefter cheesecaken med en sammenpisket blanding af hindbær, flormelis og saften af den halve citron. Pynt gerne med friske bær.
PRO TIP Den her opskrift er en variant af cheesecake uden æg, der ikke bages i ovnen.