Cheesecake med hvid chokolade
8 portioner
Tilberedelsestid:30 min 
Samlet tid:4 hr 30 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?

    Udforsk alle andre produkter
    Image

    Vidste du, at...?

    Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.

    Bliv inspireret! Klik her!

    Forberedelsestrin

    1. 1

      Læg bagepapir i bunden på en springform (ca 22 cm). Hak Oreo kiksene og tryk kagesmuldret fast i bunden af formen.

    2. 2

      Pisk Philadelphia’en blød med lidt vand.

    3. 3

      Smelt chokoladen i 30 sekunders intervaller i mikroovn eller over et vandbad. Lad det køle lidt ned.

    4. 4

      Vend den smeltede chokolade ned i Philadelphia’en under omrøring. Pisk et par minutter til en luftig og cremet konsistens.

    5. 5

      Pisk æggehviderne til skum i en seperat skål. Vend æggehviderne ned i Philadelphia cremen og hæld blandingen i bageformen. Frys i mindst 2-3 timer.

    6. 6

      Mos hindbær med flormelis i en skål. Fordel hindbærpuréen på cheesecaken og stil den i fryseren i mindst en time.

    7. 7

      Tag cheesecaken ud af fryseren ca. 30 minutter inden servering så den når at tø op.

    +
    Image

    Bare spørg os om hvad som helst

    Vis alle ofte stillede spørgsmålImage

    Måske vil du synes om

    Image

    Klassisk cheesecake

    clockSamlet tid:2 hr 55 min