
Ingredienser
Produkterstatninger
Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?
Vidste du, at...?
Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.
Forberedelsestrin
1
Læg bagepapir i bunden på en springform (ca 22 cm). Hak Oreo kiksene og tryk kagesmuldret fast i bunden af formen.
2
Pisk Philadelphia’en blød med lidt vand.
3
Smelt chokoladen i 30 sekunders intervaller i mikroovn eller over et vandbad. Lad det køle lidt ned.
4
Vend den smeltede chokolade ned i Philadelphia’en under omrøring. Pisk et par minutter til en luftig og cremet konsistens.
5
Pisk æggehviderne til skum i en seperat skål. Vend æggehviderne ned i Philadelphia cremen og hæld blandingen i bageformen. Frys i mindst 2-3 timer.
6
Mos hindbær med flormelis i en skål. Fordel hindbærpuréen på cheesecaken og stil den i fryseren i mindst en time.
7
Tag cheesecaken ud af fryseren ca. 30 minutter inden servering så den når at tø op.