Ingredienser
Produkterstatninger
Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?
Vidste du, at...?
Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.
Forberedelsestrin
1
Læg Digestive-kiksene i en stor frostpose og luk den til. Knus kiksene med en kagerulle eller med hænderne.
2
Smelt smørret, bland det med de smuldrede kiks, og hæld blandingen i bunden af en springform med bagepapir.
3
Rør Philadelphia, yoghurt og limesaft sammen med en håndmikser.
4
Opvarm gelatinepulver, sukker og appelsinsaft, citronsaft og grapefrugtsaft i en lille gryde, og rør det i Philadelphia-cremen.
5
Hæld Philadelphia-cremen i springformen, og stil cheesecaken i køleskabet i 3 timer. Pynt cheesecaken med tynde skiver af appelsin og lime før servering.
PRO TIP Citrusfrugter giver mere saft, hvis du ruller dem kraftigt frem og tilbage på bordet, før de presses i en citruspresser.
Bare spørg os om hvad som helst