Cheesecake med citron og lime
8 portioner
Tilberedelsestid:35 min 
Samlet tid:4 hr 35 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?

    Udforsk alle andre produkter
    Image

    Vidste du, at...?

    Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.

    Bliv inspireret! Klik her!

    Forberedelsestrin

    1. 1

      Klip en cirkel ud af bagepapir så den passer tll en springform på 18 cm i diameter. Placer cirklen i bunden af springformen.

    2. 2

      Smelt smør. Knus kiks i en foodprocessor eller put kiksene i en plastikpose og knus dem med hænderne eller med en kagerulle. Bland de knuste kiks med smeltet smør og rør sammen. Tryk blandingen ned i springformen. Sættes i køleskabet i 30 minutter.

    3. 3

      Læg husblas pladerne i en skål med koldt vand i ca. 5 min.

    4. ImagePRO TIP For en høj cheesecake, anvend en springform med en diameter på 18 cm. For en lavere cheesecake anvend en springform med en diameter på 22 cm.

    5. 4

      Varm 4 spsk af de 2 dl fløde i 10-15 sekunder i mikrobølgeovn eller i en lille gryde. Pres vandet ud af husblas pladerne og smelt dem i fløden. Rør i blandingen til den er afkølet.

    6. 5

      Vask citronen og limen og riv skallen i en skål. Del citronerne i to og pres saften ud oven i.

    7. 6

      Rør de 60 g flormelis og Philadelphiaflødeost sammen i en skål til massen bliver blød. Rør citronsaften i.

    8. 7

      Pisk den fløde, du har til overs med en håndmikser til der dannes små toppe på cremen. Tilsæt 3 spsk flormelis, én ad gangen. Sæt cremen i køleskabet.

    9. 8

      Vend husblas blandingen ind i flødeost blandingen. Det vil i starten ligne at massen skiller, men brug et piskeris for at samle og piske den jævn.

    10. 9

      Pisk æggehviden stiv i sin egen skål.

    11. 10

      Vend forsigtigt den piskede fløde ind i flødeost/husblas blandingen. Vend til sidst den piskede æggehvide forsigtigt i.

    12. 11

      Fordel blandingen over kiksebunden i springformen og sørg for at overfladen bliver jævn.

    13. 12

      Dæk med plastfolie og sæt i køleskabet i 4 timer eller til kagen har sat sig. Når kagen er klar, tages den ud af formen og sættes på et fad. Pynt cheesecaken med citron- og limeskal og mini marshmallows.

    +
    Image

    Bare spørg os om hvad som helst

    Vis alle ofte stillede spørgsmålImage

    Måske vil du synes om

    Image

    Klassisk cheesecake

    clockSamlet tid:2 hr 55 min