Cheesecake med Brunkager
10 portioner
Tilberedelsestid:30 min 
Samlet tid:5 hr 40 min 

Ingredienser

  Image

  Produkterstatninger

  Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?

  Udforsk alle andre produkter
  Image

  Vidste du, at...?

  Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.

  Bliv inspireret! Klik her!

  Forberedelsestrin

  1. 1

   Smelt smørret. Kør kagerne til groft pulver i en foodprocessor og bland den med det smeltede smør. Tryk massen ud i en springform (ø ca. 24- 26 cm) beklædt med bagepapir i bunden. Bag bunden i 10 min ved 160 grader.

  2. 2

   Pisk Philadelphia glat og tilsæt derefter skyren, rør det sammen til en jævn masse. Skrab vaniljekornene ud og fordel den i florsukkeren og kom det derefter i ostemassen. Læg husblassen i blød i koldt vand (ca. 5 min.) Skal og saft af de 3 appelsiner varmes op og husblassen smeltes deri. Lad appelsinsaften afkøle let og tilsæt den derefter i ostemassen. Rør det godt sammen og fordel det på den afkølet kagebund (Beklæd evt. formen med kagebånd) stil kagen på køl i min 4-5 timer.

  3. 3

   Læg husblasen i blød i koldt vand (i 5 min) varm gløggen op og smelt husblassen deri. Afkøl det til stue temp. Og hæl det forsigtigt over den afkølede kage. Kagen stilles på køl igen 2-3 timer.

  4. 4

   Rist mandler så de bliver lysebrune og afkøl dem, læg rosinerne i blød i gløggen (gerne natten over). Bland de afdryppede rosiner og de ristede mandler og pynt kagen af med det.

  +
  Image

  Bare spørg os om hvad som helst

  Vis alle ofte stillede spørgsmålImage

  Måske vil du synes om

  Image

  Klassisk cheesecake

  clockSamlet tid:2 hr 55 min