Ingredienser
Produkterstatninger
Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?
Vidste du, at...?
Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.
Forberedelsestrin
1
Smør, chokolade og brunt sukker blandes i en mellemstor gryde. Rør rundt ved middel varme til chokoladen og smørret er smeltet. Fjern gryden fra kogepladen og pisk æggene i.
2
Tilsæt sigtet hvedemel, kakaopulver og bagepulver. Rør godt sammen. Smør en aflang form (18 cm x 28 cm), beklæd den med bagepapir, og hæld dejen i.
3
Pisk Philadelphia og sukker til en jævn og cremet blanding. Fordel blandingen over chokoladeblandingen med en ske. Lav et mønster med spidsen af en kniv.
4
Bages ved 180°C i 35-40 minutter, til massen er gennembagt.
5
Afkøles, før den skæres i passende serveringsstykker.
PRO TIP Med en sund og varieret kost kan du og familien med god samvittighed nyde de dejlige brownies en gang imellem.
Bare spørg os om hvad som helst