Cheesecake – æblepie med knasende nøddebund
12 portioner
Tilberedelsestid:10 min 
Samlet tid:1 hr 30 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?

    Udforsk alle andre produkter
    Image

    Vidste du, at...?

    Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.

    Bliv inspireret! Klik her!

    Forberedelsestrin

    1. 1

      Bund

      Sæt ovnen på 180 grader. Beklæd en springform med bagepapir.

    2. 2

      Hak/blend mandler, nødder og kerner til en fin mel. Tilsæt sukker, smør og mel, så du får en dej. Tryk dejen i formen og forbag bunden i ca. 10 minutter.

    3. 3

      Cheesecakefyld

      Skru ovnen ned til 160 grader. Skræl og skær æbler i tern.

    4. 4

      Pisk Philadelphia, sukker, vanillesukker, krydderier og mel til en luftig creme. Pisk fløden i. Tilsæt et æg i af gangen og vend forsigtigt med en dejskraber.

    5. 5

      Hæld Philadelphia massen ned i formen. Strø æbleternene over og bag i ovnen i ca. 45 minutter. Sluk for ovnen, luk ikke ovndøren op, men lad cheesecaken stå i yderligere 20 minutter.

    6. 6

      Pynt med karamelsauce og lidt kanel.

    +
    Image

    Bare spørg os om hvad som helst

    Vis alle ofte stillede spørgsmålImage

    Måske vil du synes om

    Image

    Klassisk cheesecake

    clockSamlet tid:2 hr 55 min