Ingredienser
Produkterstatninger
Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?
Vidste du, at...?
Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.
Forberedelsestrin
1
Bund
Sæt ovnen på 180 grader. Beklæd en springform med bagepapir.
2
Hak/blend mandler, nødder og kerner til en fin mel. Tilsæt sukker, smør og mel, så du får en dej. Tryk dejen i formen og forbag bunden i ca. 10 minutter.
3
Cheesecakefyld
Skru ovnen ned til 160 grader. Skræl og skær æbler i tern.
4
Pisk Philadelphia, sukker, vanillesukker, krydderier og mel til en luftig creme. Pisk fløden i. Tilsæt et æg i af gangen og vend forsigtigt med en dejskraber.
5
Hæld Philadelphia massen ned i formen. Strø æbleternene over og bag i ovnen i ca. 45 minutter. Sluk for ovnen, luk ikke ovndøren op, men lad cheesecaken stå i yderligere 20 minutter.
6
Pynt med karamelsauce og lidt kanel.
Bare spørg os om hvad som helst