
Ingredienser
Produkterstatninger
Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?
Vidste du, at...?
Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.
Forberedelsestrin
1
Rens champignonerne og skær dem i kvarte eller skiver. Finhak skalotteløg.
2
Smelt smørret i en gryde og tilsæt champignon og løg. Steg godt igennem.
3
Tilsæt hønsefond og kog i ca. 5 minutter.
4
Tilsæt Philadelphia og lad den smelte under omrøring. Smag til med salt og peber.
5
Brug evt. alle mulige slags svampe i stedet for champignon. Saucen kan sagtens tilsættes timian, persille og hvidløg efter ønske.
PRO TIP Saucen passer godt til kylling, kalkun, kalvekød eller svin.