Blåbærcheese­cake
14 portioner
Tilberedelsestid:30 min 
Samlet tid:4 hr 30 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?

    Udforsk alle andre produkter
    Image

    Vidste du, at...?

    Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.

    Bliv inspireret! Klik her!

    Forberedelsestrin

    1. 1

      Til en høj cheesecake bruges en springform på 24 cm i diameter. Til en lav cheesecake bruges en springform på 26 cm i diameter. Bund: Læg bagepapir i bunden, så kagen bliver nemmere at få ud af formen. Smelt smørret i en kasserolle. Knus kiksene fint i en foodprocessor eller ved at lægge dem i en plastikpose, lukke den og derefter knuse med en kagerulle. Bland smørret og kiksekrummerne godt, og tryk massen ud i formen. Brug bagsiden af en ske for at få en jævn overflade. Lad bunden hvile i køleskabet, mens du tilbereder fyldet.

    2. 2

      Fyld: Læg gelatinebladene i koldt vand i ca. 10 minutter. Blend solbærsaften og 300 g af blåbærrene og kog det op. Tryk vandet ud af gelatinebladende og smelt det i den varme saft og lad det afkøle. Pisk Philadelphia i en skål sammen med vaniljesukker og rørsukker. Tilføj yderligere 50 g hele blåbær og den piskede fløde. Hæld blandingen på bunden, og lad den stå i køleskabet i mindst 4 timer.

    3. 3

      Pynt: Fjern kanten af formen, når fyldet er stivnet, og læg kagen på et fad. Pynt med brombær, violer og resten af blåbærrene.

    +
    Image

    Bare spørg os om hvad som helst

    Vis alle ofte stillede spørgsmålImage

    Måske vil du synes om

    Image

    Klassisk cheesecake

    clockSamlet tid:2 hr 55 min