Bechamelsauce
10 portioner
Tilberedelsestid:NA 
Samlet tid:20 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?

    Udforsk alle andre produkter
    Image

    Vidste du, at...?

    Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.

    Bliv inspireret! Klik her!

    Forberedelsestrin

    1. 1

      Hæld vand og sødmælk i en gryde og lad det koge under omrøring.

    2. 2

      Tilsæt Philadelphia og lad den smelte under omrøring. Smag til med muskatnød, salt og peber.

    3. 3

      Hvis man ønsker en mere cremet sauce, kan man tilsætte æg samt revet ost. Her anbefales goudaost eller parmesanost. Saucen må efter tilsætning af æg ikke koge igen.

    4. ImagePRO TIP Saucen passer godt til lasagne.

    5. 4

      Der kan sagtens bruges en mere fedtfattig mælk, hvis det ønskes.

    +
    Image

    Bare spørg os om hvad som helst

    Vis alle ofte stillede spørgsmålImage