
Ingredienser
Produkterstatninger
Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?
Vidste du, at...?
Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.
Forberedelsestrin
1
Skyl og rens aspargesene. Hvis du bruger grønne asparges – knæk enden af og blancher. Hvis du bruger hvide asparges – skræl dem og knæk bunden af. Hvide asparges koges 5-6 minutter i hønsefonden og tages op.
2
Kog hønsefond op og tilsæt Philadelphia. Lad den smelte under omrøring.
3
Tilsæt udskårne grønne asparges og lad dem simre med i 2-3 minutter. Hvis du bruger hvide asparges (udskåret), tilsættes de saucen og varmer med i 1-2 minutter.
4
Smag til med salt og peber.
5
Der kan sagtens bruges både hvide og grønne asparges i saucen, det giver et flot farvespil.
6
Uden for aspargessæsonen bruges asparges på dåse. Brug halv aspargesvand og halv hønsefond.
PRO TIP Saucen passer godt til fjerkræ, pocheret æg, fisk, kogt sprængt kød, eller til en pastaret.