Appelsinsalat
2 portioner
Tilberedelsestid:10 min 
Samlet tid:10 min 

Ingredienser

    Image

    Produkterstatninger

    Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?

    Udforsk alle andre produkter
    Image

    Vidste du, at...?

    Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.

    Bliv inspireret! Klik her!

    Forberedelsestrin

    1. 1

      Del ørreden i store skiver.

    2. 2

      Vask appelsinen med skal. Ca. ¼ af appelsinskallen rives og lægges til side.

    3. 3

      Skræl appelsinen og del den i stykker. Gem et par både til appelsinjuice til dressingen.

    4. ImagePRO TIP Prøv rød grapefrugt i stedet for appelsin eller røget makrel i stedet for ørred.

    5. 4

      Hak den friske dild fint. Bland Philadelphia, den revne appelsinskal, 1­2 spsk appelsinjuice, hakket dild og sort peber efter smag i en skål.

    6. 5

      Læg salatblade på to tallerkener og læg ørredstykkerne, appelsinstykkerne og Philadelphia- og dilddressingen ovenpå.

    +
    Image

    Bare spørg os om hvad som helst

    Vis alle ofte stillede spørgsmålImage

    Måske vil du synes om

    Image

    Spaghetti carbonara

    clockSamlet tid:25 min