Ingredienser
Produkterstatninger
Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?
Vidste du, at...?
Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.
Forberedelsestrin
1
Del ørreden i store skiver.
2
Vask appelsinen med skal. Ca. ¼ af appelsinskallen rives og lægges til side.
3
Skræl appelsinen og del den i stykker. Gem et par både til appelsinjuice til dressingen.
4
Hak den friske dild fint. Bland Philadelphia, den revne appelsinskal, 12 spsk appelsinjuice, hakket dild og sort peber efter smag i en skål.
5
Læg salatblade på to tallerkener og læg ørredstykkerne, appelsinstykkerne og Philadelphia- og dilddressingen ovenpå.
PRO TIP Prøv rød grapefrugt i stedet for appelsin eller røget makrel i stedet for ørred.
Bare spørg os om hvad som helst