Appelsin- og hindbærcheesecake
16 portioner
Tilberedelsestid:45 min 
Samlet tid:8 hr 45 min 

Ingredienser

  Image

  Produkterstatninger

  Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?

  Udforsk alle andre produkter
  Image

  Vidste du, at...?

  Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.

  Bliv inspireret! Klik her!

  Forberedelsestrin

  1. 1

   Til en høj cheesecake bruges en springform på 24 cm i diameter. Til en lav cheesecake bruges en springform på 26 cm i diameter.Bund: Læg bagepapir i bunden, så kagen bliver nemmere at få ud af formen. Smelt smørret i en kasserolle. Knus kagerne fint i en foodprocessor eller ved at lægge dem i en plastikpose, lukke den og derefter knuse med en kagerulle. Bland smørret og kage­krummerne godt, og tryk massen ud i formen. Brug bagsiden af en ske for at få en jævn overflade. Lad bunden hvile i køleskabet, mens du tilbereder fyldet.

  2. 2

   Fyld: Læg gelatinebladene i koldt vand i ca. 10 minutter. Hæld 1 dl. af fløden i en kasserolle, og varm den forsigtigt op på komfuret. Tryk vandet af gelatinebladene, smelt det i den varme fløde og lad det afkøle. Pisk resten af fløden, til den er stiv. Pisk Philadelphia i en skål med vaniljesukker og flormelis og vend forsigtigt den pisket fløde i. Tilsæt gelatinefløden. Del massen i tre lige store dele. Bland en del med blåbær, en med hindbær og en med appelsinskal og -saft. Hæld en del i bunden, og lad det stivne i ca. 2 timer i køleskabet. Hæld derefter den næsten del på. Hvis massen er stivnet, skal den røres, til den er blød igen. Lad det stivne i 2 timer. Derefter hældes den sidste del i. Rør rundt, hvis den er stivnet. Lad det stå i køleskabet i mindst 4 timer.

  3. 3

   Pynt: Når kagen er stivnet, fjerner du springformen og lægger kagen på et fad. Pynt kagen med Oreo.

  +
  Image

  Bare spørg os om hvad som helst

  Vis alle ofte stillede spørgsmålImage

  Måske vil du synes om

  Image

  Klassisk cheesecake

  clockSamlet tid:2 hr 55 min