
Ingredienser
Produkterstatninger
Du kan lave en lettere udgave ved at bruge Philadelphia LightEr du i humør til at eksperimentere?
Vidste du, at...?
Når du er færdig med at tilberede dine måltider, behøver du ikke smide bøtten væk. Der er masser af måder at genbruge den på.
Forberedelsestrin
1
Forvarm ovnen til 225 grader (over- og undervarme).
2
Vend Philadelphia-osten ud i midten af et ovnfast fad. Halver tomaterne, og kom dem i fadet.
3
Knus hvidløgsfeddene med den flade side af kniven, pil skallen af, og skær dem i skiver. Kom dem i fadet. Dryp olivenolie over, og krydr med chiliflager, salt og peber.
4
Sæt fadet i ovnen ca. 20 minutter.
5
Kog i mellemtiden pastaen. Tag 0,5 dl pastavand fra i en kaffekop eller lignende, når pastaen er kogt færdig. Hæld resten af pastavandet ud.
6
Bland tomaterne og Philadelphia-osten sammen. Kom pastaen i fadet, og rør rundt. Tilsæt eventuelt lidt pastavand. Smag til med salt og peber.
7
Anret maden i dybe tallerkener, og garner med lidt revet citronskal og basilikumblade – klar til servering!